Press

Här är första bilderna från nya spänningsdramat Tunn is

Misc

Lena Endre spelar Sveriges utrikesminister och Bianca Kronlöf gör rollen som Säpo-agent i C Mores och TV4:s nya originalserie Tunn is.

Premiären den 3 februari närmar sig med stormsteg - och här är de första bilderna och en ny trailer för tv-serien.

Tunn is tar avstamp i den brännande aktuella klimatfrågan när ett forskningsfartyg attackeras utanför Grönland, samtidigt som det arktiska rådet försöker att enas om ett avtal som förbjuder miljöskadlig oljeborrning i regionen. Bakom avtalet står Sveriges utrikesminister Elsa (Lena Endre), vars politiska rådgivare Viktor (Alexander Karim) befinner sig ombord på det attackerade fartyget. Attacken sätter Elsas avtal i gungning och hemma i Sverige startar en kamp mot klockan för Säpo-agenten Liv (Bianca Kronlöf) som är gravid med Viktors barn.

De två första avsnitten släpps exklusivt på streamingtjänsten C More måndag den 3 februari. Därefter släpps ett avsnitt per vecka. På TV4 sänds ett avsnitt per vecka, med start måndag den 3 februari klockan 21.00.

HÄR finns nya bilder från Tunn is och HÄR finns en ny trailer för serien.

Torsdag den 23 januari arrangeras en intervjudag med Lena Endre och Bianca Kronlöf i Stockholm. Kontakta elias.giertz@tv4.se om du är intresserad av att närvara.

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00