Press

Klart ikväll: Det blir en ny säsong av Bachelor Sverige

Film & Serier

Årets succésäsong av Bachelor Sverige är slut. Men sörj icke – nu står det klart att det kommer ett nytt kärleksäventyr nästa år.
– Nästa säsong ska det bli kärlek som håller för livet, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4.

Den femte säsongen av svenska Bachelor blev en riktig tittarsuccé. Med två killar istället för en dubblerades inte bara chansen till kärlek utan också spänningen – och dramatiken. Inför nästa säsong satsar nu produktionen ännu hårdare på att programmet ska skapa långvarig kärlek.

– 2020 gäller det att gå all in. Målet är ett frieri i sista avsnittet, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4, och fortsätter:

– Bachelor är den optimala personliga dejtingtjänsten. En hel tv-redaktion som gör allt för att hitta en perfekt matchning går inte att hitta någon annanstans. Nu börjar jakten på modiga singelkillar som inser vilken unik chans det är, säger Hans Abrahamsson.

Produktionen söker nu med ljus och lykta efter kärlekstörstande ungkarlar som vill hitta sin stora kärlek och uppmanar alla som känner någon som skulle passa att skicka in tips.

– Bachelor har en stor och oerhört lojal publik. Nu hoppas vi att denna kärleksarmé mobiliseras och överöser oss med tips. Nästa bachelor kan vara en kompis, en granne, en son, en bror eller kanske ett ex. Han kanske inte ens bor i Sverige? Huvudsaken är att han verkligen är redo att stadga sig, säger Hans Abrahamsson. 

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00