Press

Tittarrekord för Gåsmamman

Film & Serier

Fjärde säsongen av actiondramat Gåsmamman har fått en flygande start på C More och är den mest framgångsrika tv-serien någonsin på tjänsten, sett till helgens tittarsiffror.

Vilket toppenbetyg för Gåsmamman-ensemblen att nya säsongen lockat både trogna fans och ett stort antal nya tittare. Det säger något om magin som uppstår när Alexandra Rapaports karaktär Sonja kämpar för sin familjs överlevnad i Stockholms undre värld, säger Fredrik Arefalk, kanalchef för C More och TV4.

Sedan premiären den 7 november har Gåsmamman säsong 4 lockat ett rekordstort antal nya användare till C More samt strömmats på toppnivåer, både när det kommer till antalet användare och strömmad tid. Denna säsong slår inte bara tidigare säsonger av Gåsmamman utan samtliga premiärer i tjänsten, bortsett från två klassiska Beck-filmer.

 Gåsmamman har en unik ton och ett eget berättande. Om man går in i Gåsen-universumet så har man en känslomässig berg- och dalbana framför sig som inte liknar något annat. Jag är så glad att denna serie har hittat hem hos det svenska folket, säger Alexandra Rapaport.

I huvudrollerna syns förutom Alexandra Rapaport även Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig. Richard Holm är konceptuerande regissör och har regisserat avsnitten tillsammans med Joakim Eliasson. Manusförfattare är Alexander Kantsjö samt avsnittsförfattare Inger Scharis, Peter Lindmark, Jimmy Lindgren och Katarina Ewers. Gåsmamman säsong 4 produceras av Bigster, som originalserie på C More och TV4.

Samtliga fyra säsonger av Gåsmamman finns på C More.

 

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00