Press

Miljonregn över helgens säsongspremiärer!

Film & Serier

TV4 och C More hade en stark vecka med EM-kval, Bonde söker fru och Bytt är bytt - och avrundades med succésiffror när bland annat Så mycket bättre, Solsidan och Hellenius hörna hade premiär.

- Förra veckans starka tittande kröntes med en succéhelg på TV4, TV4 Play och C More. Så mycket bättre, som hade premiär i lördags, har hittills setts av nästan två miljoner tittare - en starkare start än förra säsongen och ett bevis på att en jubileumssäsong uppenbarligen satt helt rätt. Solsidan bänkar Sverige med förstklassig humor, och har sedan söndagskvällen setts av över 1,7 miljoner tittare och fortsätter ticka uppåt. Hellenius hörna lockade 1,2 miljoner tittare så David Hellenius är därmed programledare för Sveriges just nu största talkshow, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4 och C More Film och serier.

Fredagskvällen på TV4 och C More var också stark.

- Idols fredagsfinaler fortsätter att engagera och sågs denna helg av över en miljon tittare på våra plattformar, följt av Mumbo Jumbo-gänget som roade drygt 800 000 tittare, säger Fredrik Arefalk. En på alla sätt fantastisk premiärhelg i TV4!

Fotnot: Siffrorna är totalsiffror för TV4 linjärt, TV4 Play och C More.

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00