Press

Här är årets Bachelortjejer – som slåss om två killars hjärtan

Film & Serier

Den 7 oktober är det säsongsstart för svenska Bachelor. Den nya säsongen beskrivs som den mest dramatiska hittills. Årets stora twist är att Simon Hermansson, 29, inte är ensam ungkarl i leken. Nu presenteras tjejerna som ska dejta både honom och överraskningen Felix.

Äntligen har det blivit dags för en ny säsong av Bachelor Sverige. Programmet kommer att sändas måndag till torsdag hela hösten på TV4 Play och i Sjuan – och upplägget för den nya säsongen är världsunikt. Dubbla bachelors är något som aldrig tidigare förekommit i programmets historia, varken i Sverige eller utomlands. Vare sig Simon eller tjejerna hade någon aning om vad som väntade när de reste ner till Sydafrika för inspelningarna och reaktionerna blev starka när Felix gjorde entré. 

– Många tjejer blev glada för de såg att deras chanser att hitta kärleken plötsligt hade fördubblats medan andra blev helt snurriga av att ha två härliga singelkillar att dejta. Och när de båda killarna sedan blev intresserade av samma tjejer började det verkligen slå gnistor, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

En annan stor nyhet med årets säsong är att programledaren Malin Stenbäck fanns på plats i Sydafrika under hela inspelningen. Hon har tidigare lett det TV4 Play-exklusiva Tjejerna avslöjar allt som fortsätter att sändas två gånger i veckan men i år spelar hon alltså en viktig roll även i Bachelor, där hon bland annat medverkar vid alla rosceremonier.

Jag älskade att få följa äventyret närmare än någonsin. Att det hela dessutom utspelade sig på savannen i Sydafrika var helt magiskt! Jag fick en annan bild än tidigare säsonger i det att jag följde både tjejerna och killarna i realtid. Man såg hur känslor växte fram och intriger som kom och gick, säger Malin Stenbäck.

Nu presenteras alla tjejer som är med i årets historiska upplaga av Bachelor Sverige.

– Årets tjejer är precis allt man kan önska sig! Det är ett gäng med väldigt olika personligheter men med de gemensamma dragen att de är modiga, roliga och bitvis helt gränslösa, säger Malin Stenbäck.  

Bachelor Sverige sänds måndag till torsdag på TV4 Play och kl 19.00 i Sjuan. Programmet har säsongsstart måndagen den 7 oktober.

 

Årets tjejer:

Alexandra Andersson, 29 år, Uppsala

Alexandra är en nyfiken tjej med skinn på näsan som aldrig tackar nej till ett äventyr. När hon inte jobbar med sitt företag ägnar hon sig gärna åt träning och att umgås med vänner.

 

Amanda Koskela, 26 år, Berlin/Farsta

Globetrottern Amanda har rest mycket och bott i bland annat New York, Sydney och Berlin. I framtiden drömmer hon dock om att slå sig till ro och skaffa familj här hemma i Sverige.

 

Anna Haraldsson, 29 år, Malmö

Anna är uppvuxen i Värmland men flyttade därifrån efter gymnasiet för att resa runt och jobba utomlands i några år. Idag bor och pluggar hon i Malmö. 

 

Anna Hillgren, 27 år, Gävle

Hästtjejen Anna är född och uppvuxen i Gävle där hon idag jobbar som projektsamordnare. På fritiden tävlar hon i hästhoppning och hon har alltid nära till skratt.

 

Beatrice Sjöholm, 28 år, Oknö

Beatrice är en positiv och driven tjej med siktet inställt på att hitta sin stora kärlek. Hon arbetar som socionom och tillbringar gärna fritiden i sin stuga på en ö, där hon älskar att springa längs vattnet. 

 

Elin Göransson, 24 år, Göteborg

Elin är en glad och spontan tjej med tydliga mål i livet. Hon har hållit på med konståkning i elva år och har alltid varit lite extra svag för hockeykillar – inte konstigt att Simon faller henne i smaken!

 

Emilia Björklund, 27 år, Stockholm

Emilia är en flirtig och glad tjej som alltid är på språng. Hon beskriver sig som oförutsägbar och rolig. Hon har alltid gått sin egen väg och är lite av en ensamvarg, men har numera hundvalpen Rocky vid sin sida.

 

Emilia Strand, 28 år, Ytterhogdal

Emilia är uppvuxen i en liten by i Härjedalen och beskriver sig som en riktig skogstjej. Hon drömmer om att hitta en partner som får henne att skratta tills hon kiknar.

 

Emmy Rönning, 25 år, Falun

Emmy är en sprallig dalkulla med mycket humor och energi. Hon är en kreativ själ som älskar att sjunga, dansa och fotografera.

 

Hannah Forsdahl, 25 år, Göteborg

Djurälskaren Hannah är en energisk tjej som arbetar på djursjukhus och har hållit på med truppgymnastik i 17 år. Hon drömmer om att hitta en trygg famn och så småningom skaffa familj.

 

Isabella Englund, 27 år, Stockholm

Isabella är en glad och positiv tjej, som älskar sin vardag som småbarnsmamma. Hon är nu redo att slå sig till ro i Sverige efter många år utomlands. Det enda som saknas i hennes liv är den stora kärleken. 

 

Isabella Larka, 30 år, Umeå

Isabella är uppvuxen på västkusten, men bor sedan två år tillbaka i Umeå. Just nu pluggar hon affärsutveckling men hennes största passion i livet är dans och hon ägnar sig åt det så fort hon får chansen.

 

Isabelle Flodman, 31 år, Örebro

Isabelle är utåtriktad, positiv och ser alltid det ljusa i livet. Efter flera år utomlands flyttade hon tillbaka till Sverige och tog sin examen i kulturgeografi. Idag bor hon i Örebro tillsammans med sin son.

 

Ithzia Solis, 32 år, Värnamo

Ithzia är en glad och sprallig tjej som föddes i Mexiko men flyttade till Sverige för fem år sedan. Dans är hennes största passion. Hon är en känslomänniska som syns och hörs mycket och alltid har nära till skratt.

 

Jessica Stonegård, 34, Stockholm

Hälsingetös som flyttade till Stockholm för tolv år sedan. Jessica är en tjej med stort hjärta som värnar om sina nära och kära. Hon ställer alltid upp om någon behöver det!

 

Johanna Ohlsson, 28 år, Stockholm

Johanna är tjejen som tidigare matchat med Simon på Tinder och som hoppas kunna ta flörten vidare. Hon kommer ursprungligen från Dalarna, men bor nu i Stockholm med sin lilla hund.

 

Linn Helenesdotter (f.d. Schönbeck), 31 år, Göteborg

Linn är en omhändertagande tjej som arbetar med barn och unga i utsatta områden. Hon brinner för att alla runt henne ska ha det bra och känna sig trygga.

 

Meagan Nouis, 26 år, Örebro

Meagan är en frisk fläkt i Bachelor-gänget. Hon kommer från USA men bor idag i Örebro. Ett stort intresse är cirkus och hon är en grym jonglör och har som partytrick att balansera en stol i ansiktet.

 

Nathalie Brydolf, 24, Stockholm

Nathalies största passion i livet är musik och hon var med i Idol 2018. Hon beskriver sig som en stor romantiker och när hon såg Simon första gången kände hon sig bara tvungen att skicka iväg en ansökan.

 

Paula Moczek, 29 år, Stockholm

Paula växte upp i Polen och kom till Sverige som 16-åring. Hon är en tjej som gärna bjuder på sig själv och som inte är rädd för att kämpa hårt för att få det hon vill ha.

 

Yaiya Siekas, 29 år, Sundbyberg

Yaiya kommer från Boden och älskar musik – så pass mycket att hon valde att presentera sig för Simon genom att sjunga en sång. Hon blandar gärna in sitt samiska ursprung i låtarna hon skriver.

 

Zhila Modaressi, 35, Stockholm

Zhila flyttade från Iran till Sverige för åtta år sedan. Hon tränar Jujutsu och är utbildad frisör. Hennes främsta mål med Bachelor är såklart att hitta kärleken – men också att få klippa Simons hår!

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00