Press

David Hellenius vinner sin sjunde kristall som årets programledare

Film & Serier

Under fredagskvällen direktsändes den stjärnspäckade Kristallengalan. David Hellenius vann för sjunde gången tittarnas röst och prisades som Årets manliga programledare. Enkelstöten belönades med en kristall för Årets humor och Kockarnas kamp med en kristall för Årets dokusåpa.

– Jag är så otroligt glad att vinna just tittarnas pris för Årets manliga programledare med tanke på att det är för just tittarna jag gör mina tv-program! Och att de faktiskt tar upp telefonerna och röstar på mig – bättre kan det inte bli! Tack till alla som röstat! säger David Hellenius.

– Vi vill å det varmaste gratulera David som för sjunde gången får ta emot tittarnas pris som årets bästa manliga programledare. Det är en stor ära att vinna tittarnas pris och det är ett kvitto på Davids enorma popularitet, säger Åsa Sjöberg, innehållsdirektör på TV4 och C More.

Kristallen för Årets humor gick till Enkelstöten med Sissela Kyle och Lotta Tejle i huvudrollerna.
 – FLX briljanta produktion med Sissela och Lotta som fenomenala antihjältinnor förtjänar verkligen årets humorkristall, säger Åsa Sjöberg.

Tittarsuccén Kockarnas kamp belönades med en välförtjänt kristall för Årets dokusåpa.
 – Kristallen till Kockarnas kamp är en arbetsseger för högkvalitativ tv med perfekt precision som fångar svenska folkets stora matfascination. Priset berör extra starkt då formatet är skapat av tv-legenden Jock Millgårdh tillsammans med Mattias Olsson, säger Åsa Sjöberg.

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00