Press

Här är årets kärlekssugna singlar i Love Island Sverige

Film & Serier

Succéprogrammet Love Island Sverige är tillbaka! Tittarna får följa, och styra, ett färgsprakande kärleksäventyr där passion, dramatik, oväntade tvistar och romantik i överflöd väntar! Charmiga unga singlar skickas på sin livs resa i hopp om att hitta den rätta. Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan.

Elva singlar är tillbaka i den sagolika villan på paradisön Korfu i Grekland för att hitta kärleken. Deltagarna bor tillsammans i lyxvillan och lär känna varandra samtidigt som de ställs inför tuffa utmaningar. Men under sin vistelse i kärleksvillan gäller det inte endast att vinna sin partners hjärta, utan även vinna tittarnas.

- Än en gång kommer vi att bjuda tittarna på världens hetaste kärleksserie, i realtid. Allt är skruvat till max och vi har höjt nivån för att överträffa fjolårets succé. Vi har helt grymma deltagare med siktet inställt på kärlek och det ska bli så spännande att följa deras resa, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent.

Redan inför premiäravsnittet har tittarna möjlighet att påverka programinnehållet via Love Island-appen. På samma sätt kommer de under säsongen kunna vara med och påverka kärleken i villan exempelvis genom att bestämma allt från vem som ska få gå på en dejt till vilket favoritkärlekspar man tycker ska stå som slutliga segrare. Under programmets gång kommer ytterligare singlar att ansluta till gruppen, allt för att maximera möjligheterna till att kärlek uppstår. Som tv-tittare kan man dessutom själv välja att söka eftersom ansökningsprocessen är öppen hela säsongen.

- Vi ska ge tittarna en ny supersäsong direkt från Grekland, och såklart låta dem styra handlingen via Love Island-appen, säger David Lillemägi, exekutiv producent.

Love Island Sverige hade premiär förra året på TV4 Play och blev en miljonsuccé. Det internationella jätteformatet drog rekordtitt på TV4s digitala plattformar. Engagemanget var stort när tittarna fick vara med och styra kärleken i villan på den grekiska ön Korfu i realtid. 

Love Island Sverige har säsongspremiär måndagen den 19 augusti 19.00 på TV4 Play och Sjuan och sänds varje dag i sju veckor.

Deltagarna i årets säsong är:

Anna Birgersson, 22 år från Malmö. Arbetar som butiksäljare.

Anton Bengtsson, 26 år från Stockholm. Arbetar som partnership manager.

Anna-Karin Hellborg, 30 år från Göteborg. Arbetar som make-up artist.

Elias Carlsson, 22 år från Borås. Arbetar som ingenjör.

Elin Öman, 20 år från Kramfors. Arbetar på sågverk.

Christos Mitsakis, 29 år från Stockholm. Arbetar som snickare/modell.

Zabrina Pettersson, 23 år från Stockholm. Studerar.

Mustafa ”Musse” Nihad, 26 år från Gävle. Pluggar till civilingenjör.

Lisa Crafoord, 25 år från Göteborg. Är arbetssökande.

Patrik Carlvik, 25 år från Åkersberga. Arbetar som snickare.

Thérèse Ström, 27 år från Malmö. Studerar.

Läs mer om deltagarna i presskitet nedan där även deras egna ord varför de är med i Love Island finns! 

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00