Press

Efter fem är tillbaka med en ny säsong

Film & Serier

Efter fem är tillbaka i en något ny tappning när den andra säsongen drar igång. Tilde de Paula Eby kommer tillsammans med Axel Pileby att dela på programledarrollen och ett antal nya namn kommer att bli en del av Efter fem-familjen.

Efter fems andra säsong har nypremiär måndag 12 augusti och bland årets säsongs nyheter är att Tilde de Paula Eby kommer att programleda måndag till onsdag och Axel Pileby på torsdagar och fredagar. Nytt för höstens säsong är även att Henrik Alsterdal och Sofia Geite blir studioreportrar, Henrik när Tilde programleder och Sofia när Axel programleder. Dessutom kommer Maximilian Artell vara stående nyhetsankare hela veckan.

- Axel är en väldigt kompetent och duktig journalist, samtidigt som han är en otroligt bra människa med hjärtat på rätt ställe, därför känns det så himla roligt att vi tillsammans ska dela på programledarrollen i höst. Henrik kommer ta större roll i studion och det känns superkul och helt rätt! Jag och tittarna känner oss trygga med honom och det ska bli härligt att få se ännu mer hans underbara personlighet! Dessutom växer Efter fem-familjen – Sofia och Maximilian blir en del av programmet och det ska bli otroligt kul!, säger Tilde de Paula Eby.

- Jag är superglad över att fortsätta arbeta med Efter Fem och det ska bli väldigt spännande att gå in i en ny roll. Förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till att programmet fortsätter att utvecklas. Det ska bli sjukt kul att köra igång igen tillsammans med resten av redaktionen, säger Axel Pileby.

Efter fem direktsänds varje vardag mellan klockan 17.00 – 19.00 med start ikväll och är ett dagsfärskt aktualitetsprogram där fokus ligger på heta ämnen, aktuella händelser, nyheter och intressanta gäster. Programmet tar upp allt från ögonöppnande omvärldsanalyser av de främsta experterna till varma möten och spännande intervjuer med kända kulturpersoner.

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00