Press

Bonde söker fru söker svenska singelbönder över hela världen

Film & Serier

För de som inte kan få nog av kärlekstörstande bönder kommer här en mycket glädjande nyhet. Ett av TV4:s mest älskade program Bonde söker fru sprider sig nu utomlands. I det nya programmetBonde söker fru Jorden runt får tittaren följa svenska singelbönder som lever och verkar någonstans utanför Sverige, och deras chans att möta kärleken. Programledare är förstås Linda Lindorff.

– Det känns fantastisk kul! Det finns många svenska bönder ute i världen som vill träffa någon med samma bakgrund och språk. Det här blir väldigt spännande, både att se hur våra bönder har det utomlands och kunna hjälpa dem med det viktigaste av allt - kärleken, säger Linda Lindorff.

Med tolv starka säsonger i backspegeln är det tydligt att Bonde söker fru är ett älskat format med ett svårslaget tittarengagemang. Giftermål, förlovningar och bebisar är kvitton på att Bonde söker fru är en riktig kärlekssuccé. Möjligheten att träffa den rätta är stor för den singelbonde som vill vara med. 

– Det är så otroligt roligt att tittarnas engagemang och kärlek till Bonde söker fru är så starkt och att det hållit i sig över åren. Vi får ofta kommentarer från tittare som vill se mer så det känns extra roligt att nu äntligen få släppa den här efterlängtade nyheten att vi nu kommer utöka med en ny programserie där vi även kommer hjälpa svenska bönder utomlands i sin kärleksjakt, säger Clara Tengbom, exekutiv producent. 

Castingprocessen är i full gång och produktionsbolaget efterlyser nu härliga singelbönder Tips kan skickas till bonde@tv4.se.

Bonde söker fru är en riktig tittarfavorit. 2018 sågs finalavsnittet av Bonde söker fru i målgruppen A3+av 1 423 000 med en andel på 44,0 och 14,6 i trp. På TV4 Play hade Bonde söker fru i snitt 260 000 strömstarter per avsnitt.

Bonde söker fru Jorden runt har premiär på TV4 under tidig vår 2020.

Bilder

Ladda ner pressbilder

Kommentatorer, experter & programledare

Månadens programbilder

Logotyper

Filmtegration

Ändringar i vår tablå

Ange din e-postadress om du vill bli meddelad då vi ändrar i vår tablå

Ett fel uppstod, testa igen.

Ett mail har skickats till dig med vidare instruktioner.

Presskontakt

Pressfrågor: press@tv4.se 08-459 40 00